Appartement à vendre

2 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 11058977
Immoweb code : 11058977

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement À Vendre

Het appartement is uitstekend gelegen op de 1e verdieping van een rustige, klassevolle residentie en bevindt zich nabij alle faciliteiten die wonen nabij stad te bieden heeft, alsook bent u op een steenworp van invalswegen.


De indeling is als volgt: U betreedt het appartement via een riante inkomhal met gastentoilet en dubbele glazen deur naar de woonkamer. De woonkamer geniet van een prachtig, open zicht en veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Aansluitend is hier een Zuid-gericht terras aanwezig van maar liefst 59 m².

De keuken is volledig vernieuwd in 2021 en voorzien van kwalitatieve toestellen van het merk Siemens. Hiernaast bevindt zich een praktische berging met o.a. plaats voor een wasmachine en een droogkast.

De badkamer bestaat uit een toilet, ligbad en een dubbele lavabo. Verder zijn er 2 ruime slaapkamer voorzien, elk met ruim schuifraam. Vanaf hier kan u genieten van een prachtig uitzicht op de grote gemeenschappelijke tuin en de achterliggende velden.

Het leefgedeelte en de 2 slaapkamers werden afgewerkt met een hoogwaardige parket.

De ondergrondse garagebox wordt mee verkocht aan de prijs van €25.000.


Interesse in dit kwalitatief afgewerkt lichtrijk appartement met ruim zonnig terras? Maak een afspraak via 03 283 85 85 of [email protected]

G-score: A / P-score: D / EPC: 105 kWh/(m² jaar) / Keuring elektrische installatie: conform

Contacter