Appartement à vendre

288600€

1 chambre 89 mètres carrés

Immoweb code : 11323419
Immoweb code : 11323419

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
89 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Nouvel appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Residentie Annemoon: Gelijkvloers nieuwbouw appartement 0.4 met terras en tuin.

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw onder voorwaarden, laatste appartement met warmtepomp.

Residentie Annemoon is gelegen aan de rand van St-Niklaas vlakbij recreatiedomein de Ster. Het is aangenaam wonen in een bruisende stad als St-Niklaas met haar grootste markt van België. In deze residentie heeft de ontwikkelaar VVK Invest samen met de architect Luc Van Gysel enorm veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, kwaliteit en een zeer aangenaam wooncomfort. Dit zijn allen B.E.N. appartementen met een E-peil lager dan 20. Een BEN-woning is een woning die weinig tot bijna geen energie verbruikt om te verwarmen, te ventileren, te koelen en warm water te produceren. Eerste 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing.
De weinige energie die toch nodig is wordt voor een belangrijk deel uit groene energiebronnen gehaald.
Residentie Annemoon bevat BEN appartementen. Zo’n BEN-woning of BEN-appartement moet een E-peil hebben van E30 of lager en voldoen aan EPB-eisen (‘Energieprestatie en Binnenklimaat’) voor thermische isolatie en netto-energiebehoefte voor verwarming, voor risico op oververhitting, voor ventilatie en voor een minimumaandeel hernieuwbare energie.

Garage ( 27.500,- euro) en kelderberging ( 7.400,- euro) verplicht bij aan te kopen.

Prijzen excl BTW, registratie, aktekosten en aansluitingskosten.
Prij

Contacter