Appartement à vendre

325000€

2 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 11331431
Immoweb code : 11331431

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
127 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze volledig gerenoveerde opbrengsteigendom combineert de charme van moderne afwerking met een uitstekende centrale locatie. Dankzij de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, en invalswegen genieten bewoners van ongeëvenaarde toegankelijkheid en gemak. Deze strategische ligging verzekert een continue vraag naar woonruimte, wat bijdraagt aan een aantrekkelijk bruto rendement van 5%. Dit maakt het een ideale keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een veilige en winstgevende belegging in vastgoed.
Indeling:
-GLV: een warm welkom wordt u geboden via de gemeenschappelijke inkomhal die leidt naar een open keuken, uitgerust met alle hedendaags comfort en een ruime, lichtrijke leefruimte van 32m². Het appartement beschikt over eenapart gastentoilet en een open berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De gezellige slaapkamer, aansluitend aan de badkamer van 12m², is voorzien van een moderne inloopdouche en een enkele wastafel in meubel.
-1steV: dit duplexappartement is een toonbeeld van modern wonen, beginnend op de eerste verdieping met een leefruimte (28m²) en open keuken, grenzend aan een sfeervol terras (17m²). Een gastentoilet met handenwasser is eveneens aanwezig.
-2deV: een ruime slaapkamer (17m²), een praktische berging, en een badkamer (10m²) met inloopdouche en dubbel wasmeubel, inclusief voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
-Zolder: extra ruimte (15m²) voor opslag, ideaal voor wie extra opbergruimte belangrijk vindt.

Contacter