Appartement à vendre

229000€

3 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 11361354
Immoweb code : 11361354

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een appartement met 3 slaapkamers in het hart van Sint-Niklaas? Lees dan zeker verder!

Dit ruime appartement combineert de levendigheid van de stad met het comfort van thuis. Dankzij de centrale locatie nabij scholen, openbaar vervoer en invalswegen, samen met een conform elektriciteitsattest en de efficiënte EPC-score, biedt het zowel gemak als lage woonkosten. Reeds verhuurd, vertegenwoordigt het een direct rendabele investering met een bruto rendement van 5,10%.

Indeling:
-4deV: Betreed het appartement via de uitnodigende inkomhal (7m²), die direct toegang biedt het toilet en tot de leefruimte (32m²) waar natuurlijk licht vrij spel heeft.De leefruimte vormt het hart van het appartement en biedt naadloze overgangen naar de keuken (6m²) en het aangrenzende terras, ideaal voor ochtendkoffie of een avonddrankje. De privévertrekken via de nachthal (6m²) omvatten drie ruime slaapkamers (12-8-7m²), een functionele badkamer (6m²) voorzien van een ligbad en een dubbel wastafel, een praktische berging voor extra opslag en nog een terras, wat zorgt voor een overvloed aan buitenruimte. Elk aspect van het appartement is ontworpen met oog voor detail en comfort, waardoor elke ruimte zijn eigen unieke kwaliteiten heeft.

Grijp de kans om te investeren in een toplocatie die zowel stabiele huurinkomsten als potentieel voor waardevermeerdering biedt. Een slimme zet als investeerder.

Contacter