Appartement à vendre

209000€

2 chambres 71 mètres carrés

Immoweb code : 11276823
Immoweb code : 11276823

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
71 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het centrum van Sint-Truiden vinden we in de Minderbroedersstraat ter hoogte van nummer 28 dit knap appartement terug. Wie op zoek is naar een instapklaar appartement gelegen in het bruisende centrum, is hier aan het juiste adres. Voor iemand die houdt van winkelen en gezellig tafelen is er een ruim aanbod winkels, gezellige cafés en restaurants. Sint-Truiden kent een vlotte bereikbaarheid dankzij de aanwezigheid van het station, vlotte bus verbindingen en tal van invalswegen.
Bij het binnenkomen van het gelijkvloers appartement komen we terecht in de inkomhal. Deze leidt ons naar de leefruimte met open keuken. Men heeft hier voldoende plaats voor het creëren van een zithoek en een praktische eetkamer. Doorheen de hele dag kunnen we genieten van veel lichtinval dankzij het grote raampartij aan de achterzijde. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer, een apart toilet en een badkamer voorzien van een douche en een badkamermeubel met lavabo. Extra opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast vinden we terug in de berging.
Tot slot beschikt het appartement nog over een polyvalente ruimte die eveneens als bijkomende slaapkamer kan dienen. Aan de achterzijde treffen we het ruime terras met tuin.
Grote troef van dit appartement is dat de keuring van de elektrische installatie nog tot 2032 conform het AREI is.
Neem dan snel contact met ons kantoor op het nummer 011/98.88.98 of via info@de

Contacter