Appartement à vendre

350000€

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 11335511
Immoweb code : 11335511

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Appartement met 2 slaapkamers, 3 terrassen, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats in het centrum van Sint-Truiden.

Dit appartement is gelegen op de 5de verdieping (met lift), heeft een bewoonbare oppervlakte van 96m² en een indeling als volgt:

5de verdiep: inkomhal met gastentoilet met handenwasser, berging met technische ruimte, open leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken met ontbijthoek, nachthal met 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, enkele lavabo en toilet.

Bij het appartement horen 3 terrassen: terras keuken / slaapkamer 1 (noord-west georiënteerd), terras slaapkamer 2 (noord-oost georiënteerd), terras eetplaats ca. 32 m² (zuid-oost georiënteerd) waar het heerlijk te vertoeven is.

De aparte kelderberging en ondergrondse autostaanplaats zijn voorzien in de kelderverdieping. Deze zijn verplicht mee aan te kopen voor €25.000.

Troeven:
- Zeer ruim terras, zuid-oost georiënteerd
- Instapklaar, goed onderhouden appartement
- Kwalitatieve materialen
- Gunstig EPC score B
- Conforme elektriciteitskeuring
- In het centrum van Sint-Truiden

Dit appartement kent een zeer goede ligging middenin het centrum van Sint-Truiden. Winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen liggen op wandelafstand. Verkeerstechnisch is er een vlotte verbinding met de belangrijkste verbindingswegen.

Contacter