Appartement à vendre

* 439000€

2 chambres 106 mètres carrés

Immoweb code : 10592009
Immoweb code : 10592009
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
106 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit mooi en comfortabel appartement met 2 slaapkamers maakt deel uit van het nieuwbouwproject Oak Park. Het beschikt over een mooie woonruimte met halfopen keuken. Het salon geeft via 2 grote ramen uit op een ruim zuidwest georiënteerd terras waar je in alle rust kunt genieten van je privacy. Verder heeft het een badkamer met dubbele wastafel, bad/douche en een toilet. In de inkomhall is er een 2de apart toilet voorzien en een berging voor wasmachine en droogkast.
Het appartement wordt voorzien van het modernste comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen, smart-living technologie, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.Bovendien wordt het gebouwd volgens de strengste energienormen en voldoet aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) waardoor je energiefactuur aanzienlijk zal dalen. Vloerverwarming wordt standaard voorzien. Oak Park wordt een gasloos project en heeft een E-peil van max. 20 waarmee het de huidige normen overtreft. Hier woont of investeert u toekomstgericht.
Ondergrondse parking en berging (niet in de prijs inbegrepen). Fietsenstalling boven- en ondergronds. Ideale ligging in een mooi park op een boogscheut van Gent.

Graag meer informatie? Laat dan zeker je telefoonnummer achter zodat we je kunnen contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Ce bien fait partie du projet Oak Park

Contacter