Appartement à vendre

279500€

3 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11313343
Immoweb code : 11313343

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de rustige residentiële wijk Hemelrijk te Steendorp op wandelafstand van Rupelmonde bevindt zich dit lichtrijk gerenoveerd en instapklaar appartement. op de tweede en laatste verdieping van het gebouw met lift. Via de hall met ingebouwde kasten betreed u de ruime en lichtrijke woonruimte met breed zicht naar buiten. Zowel de eet- en zithoeken als de half open keuken genieten vanaf middag van het mooie lichtinval tot de zonsondergang. Een grote schuifdeur geeft toegang tot een terras met berging en voorzien van verlichting en een electrische zonneluifel met afstandsbediening.

Opzij van de living bevindt zich een half open keuken met praktisch onderhoudsvriendelijke ingebouwde kasten en kwalitatieve AEG toestellen (koelkast, diepvries, warme lucht/rooster oven, microgolf, keramisch kookplaat).

Via de nachthall begeeft u zich naar de ruime en lichtrijke badkamer, het aparte toilet met lavabo, een eerste kleinere slaapkamer en de twee ruime slaapkamers waarvan een met een oost-gericht balkon. Alle vensters zijn uitgerust met muggenramen . De garagebox die bij het appartement behoort heeft een nieuwe kantelpoort, verlichting en 4 stopcontacten. Dit geriefelijk appartement is ideaal voor iedereen die rustig wil wonen met een mooi zicht, kan ook als investering beschouwd worden.?

Extra troef: nieuw grotenwarenhuis Carrefour op wandelafstand, schattig gemeente Bazel op 3 km, afrit Haasdonk van snelweg E17 binnen 5' bereikbaar.?

Contacter