Appartement à vendre

275942€

2 chambres 82 mètres carrés

Immoweb code : 11342336
Immoweb code : 11342336

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
82 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Immo3000 duikt de laatste fase in van de verkoop van Residenties Reyselbergh. De laatste 25 van de 47 knappe assistentiewoningen gebouwd en beheerd door het vermaarde Campus Dommelhof Woonzorgcentrum, dé referentie in Vlaams-Brabant.

HET APPARTEMENT OP DEZE FOTO'S IS NIET TE KOOP, maar geeft u wel een indruk van het kwaliteitsniveau waarin deze appartementen standaard worden opgeleverd.

Ontdek in deze fotoreportage de hoog kwalitatieve afwerking van de reeds opgeleverde (en bewoonde) kavels, de ruime leefruimte en het zalige zonlicht dat binnen stroomt in alle appartementen.

Residenties Reyselbergh zijn geen doorsnee zorgflats, maar een architecturaal hoogstaande ontwikkeling , verdeeld over 6 zelfstandige gebouwen , verbonden via groendaken en steegwerking met zicht op de Wingevallei. U leeft dan in een mooi geheel van appartementen , zonder dat u het aan uw appartement ziet dat 24/7 assistentie vlakbij is als het nodig is.

Dit appartement is van het type T2 , is 82 m2 groot en heeft 2 slaapkamers en 1 ruim terras van zomaar eventjes 12 m2 (er zijn zelfs types T2 met terras tot 28 m2). Deze assistentiewoning is ingericht met een badkamer met inloopdouche, een extra gastentoilet, een lichtrijke leef- en eetruimte en een volwaardige compromisloze keuken met kookeiland met 5 hoogwaardige toestellen van Siemens of Miele naargelang uw eis.

Deze assistentiewoning wordt voor deze prijs volledig instapklaar én geschilderd opgeleverd. U geniet zowel interieur als exterieur va

Contacter