Appartement à vendre

349000€

2 chambres 111 mètres carrés

Immoweb code : 11365455
Immoweb code : 11365455

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
111 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
KOOP NU NOG AAN 6% BTW (ipv 21%)!!!
Gelijkvloers nieuwbouw appartement met zon-georiënteerd terras, privaat tuintje en een ruime bewoonbare oppervlakte van 111 m².
APPARTEMENT 0.02 omvat: inkomhal met gastentoilet, praktische berging (7 m²), uitgeruste badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, 1e slaapkamer (13 m²), slaapkamer 2 (14 m²),lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken (40 m²) en onmiddellijk verbinding naar en zicht op het ruim terras met tuin (22 m²).

Luxe- afwerking en comfort! Airco, zonnepanelen, vloerverwarming, energiezuinig, grote terrassen,... Er werd bijzondere aandacht besteed aan lichtinval, privacy, isolatie-ventilatie en energie, en dit in een strakke architectuur.
Door de optimale oriëntatie van de terrassen en tuin en zijn grote raampartijen kan men de ganse dag genieten van de zon, met behoud van de privacy binnenin de flat, dit dankzij het gebruik van kolommen en houten verticale balkenstructuur wat bovendien een gevoel van veiligheid creëert. Er zijn afgesloten parkeerplaatsen voorzien en een gemeenschappelijke fietsenberging.
De mooie Residentie Krommenhaak, met 5 woonentiteiten, wordt een moderne eyecatcher in de omgeving.
TROEF: mogelijkheid aankoop onder 6% btw (indien voldaan aan de voorwaarden).
* LIGGING: station en centrum Torhout bevinden zich op wandelafstand, vlotte verbinding naar de E403.
* ALGEMEEN: gemeenschappelijke fietsenberging, afvallokaal, mooie buitenomgeving met aandacht voor gemeenschappelijk groen, schaduwplaa

Contacter