Appartement à vendre

318500€

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 11379773
Immoweb code : 11379773

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op het gelijkvloers van Residentie Siviez bevindt zich dit ruime nieuwbouw appartement met zonneterras/private tuin. De aantrekkelijke binnenplaats zorgt voor een extra dosis natuurlijk licht!
De bewoonbare oppervlakte bedraagt 101,94 m², de terras 42,11 m² en de binnentuin/patio 7,23 m².
Residentie Siviez geniet van een hoogwaardige afwerking, géén schuine wanden en ruime oppervlaktes binnen én buiten.

INDELING: inkomhal, leefruimte met open keuken (keuken kan nog gekozen worden ) (41,1 m²), 2 ruime slaapkamers (met toegang naar de binnentuin/patio), berging, ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo (10,7 m²), apart toilet, private tuin met terras (41,2 m²), toegankelijk zowel vanuit de leefruimte als vanuit uw parkeerplaats/fietsenberging.

Residentie Siviez:
Dit is een unieke kans om te wonen in het centrum van Torhout, in een residentie die modern en licht is, met een strakke architectuur en ruime woonoppervlaktes. Het project onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Silka-blokken, wat zorgt voor een uitstekende bouwstructuur, geluidsisolatie en duurzaamheid. Dit wordt gecombineerd met stijlvolle architectuur, ruime leefruimtes met veel natuurlijk licht, goed georiënteerde buitenruimtes en de nabijheid van alle voorzieningen in het centrum. De residentie biedt overdekte autostaanplaatsen, een fietsenberging en hoogwaardige afwerking. Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd.

Een overdekte autostaanplaats kan apart worden aang

Contacter