Appartement à vendre

2 chambres

Immoweb code : 10079320
Immoweb code : 10079320

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Langs de Oude Dorpsweg wordt een kleinschalige nieuwbouwresidentie gecreëerd. Je woont hier weg van alle drukte, met veel groen om je heen en toch ligt jouw nieuwe thuis strategisch interessant. Varsenare is het favoriete plekje van wie graag in het groen woont, maar ook het comfort van de stad dichtbij wil.

Is landelijk wonen ook jouw droom? Met residentie Westdorp gaan we volop voor appartementen die de rust uitstralen van het platteland. Het gebouw heeft een authentieke uitstraling gekenmerkt door een ruwe bakstenen gevel, steil zadeldak, asymmetrische architectuur, erkers en grote ramenpartijen met een aangepaste ruitverdeling. Het interieur heeft een warme en gezellige uitstraling zonder in te boeten aan ruimte. Laat je charmerendoor deze eigentijdse appartementen die nog een stapje verder gaan in de moderne vereisten op vlak van isolatie en comfort.

Residentie Westdorp biedt plaats aan een meergezinswoning met 6 appartementen. Appartement 1.1 bevindt zich aan de linkerkant op het eerste verdiep en heeft een bruto oppervlakte van 99,18 m² met een zuidwest georiënteerd terras van 6,45 m². De indeling is als volgt: inkom met berging, lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste open keuken en aanpalende berging, nachthal met apart toilet en 2 grote slaapkamers met elk een en suite badkamer. Optioneel kan een carport, bovengrondse autostaanplaats of garagebox bijgekocht worden. De koper kan het appartement naar eigen smaak en keuze laten afwerken.

Gen

Contacter