Appartement à vendre

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 8722408
Immoweb code : 8722408

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In deze recente residentie op amper 100m van de vernieuwde Zeedijk te Wenduine stellen wij u dit onberispelijk tuinappartement voor, gelegen op een hoek hierdoor kan u de ganse dag genieten van de zon. Bovendien paalt het appartement aan een natuurgebied waardoor het open zicht over de polders richting duinen gegarandeerd is.

Het appartement beschikt over een woonkamer die dankzij zijn ligging op een hoek zeer veel lichtinval geniet. Er is een open en smaakvol ingerichte keuken die voorzien is van alle comfort o.a. een vaatwasser en keramische kookplaat. Een badkamer met ligbad voorzien van een douchescherm, genieten van een ontspannend bad of een verkwikkende douche, de keuze is aan u. Rustig aan de achterkant van het appartement gelegen bevinden zich twee slaapkamers met beiden plaats voor een dubbel bed.

Verder is er in het appartement een handige berging plaats voor een wasmachine, een apart toilet en is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Bovendien is er de mogelijkheid om een open staanplaats (25.000 euro) pal voor het appartement te kopen en/of een garage (65.000) onder het gebouw.

Op zoek naar instapklaar appartement met tuin met open zicht, dan is dit zeker iets voor u!

Contacter