Appartement à vendre

* 295000€

2 chambres

Immoweb code : 10818698
Immoweb code : 10818698
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooi appartement in kleinschalig nieuwbouwproject van slechts 4 appartementen dat gerealiseerd wordt vlak bij het centrum van Wijnegem, een lokaal parkje met speeltuigen, het Wijnegem Shopping Center en de ring van Wijnegem, met vlotte verbinding naar Antwerpen met zowel bus als tram.
Ruime leefruimte die door middel van een grote schuifraam verbonden is met het mooie, zuid-georiënteerde terras van 6,15 x 2m. Afzonderlijk toilet. Berging vlak bij de open keuken. Ruime slaapkamer van 4 x 3m en tweede kamer van 4 x 2,5m. Ruime badkamer met ruimte voor dubbel lavabomeubel en inloopdouche of ligbad. Gemeenschappelijk meter- en vuilnislokaal op het gelijkvloers.
Afwerking volledig naar keuze van u als koper. Extreem energiezuinig met E-peil 15 en bijgevolg belangrijke fiscale voordelen. Standaard uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie, volledig uitgeruste keuken, regenwaterrecuperatie enz.. Lift. Private carport achter het gebouw (verplicht bij aan te schaffen, 20.000€). Gemeenschappelijke fietsenberging. Afwerking van alle gemeenschappelijke aspecten (o.a. schilderen van inkomhal, natuurstenen bekleding op trap, aangelegde oprit, buitenverlichting e.d.) inbegrepen. Te voet en met de fiets rechtstreeks toegang tot de achtergelegen voetgangersstraat Nachtegalenweg. U koopt rechtstreeks van bouwheer met een groot aantal referenties in de buurt (www.geysvastgoedprojecten.be).

Contacter