Appartement à vendre

479000€

3 chambres 142 mètres carrés

Immoweb code : 11323504
Immoweb code : 11323504

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
142 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Meer info: www.nestvastgoedcoach.be/brielen-37
Bezoeken: [email protected]

Dit appartement, naast de vaart in Tisselt, biedt alles wat je zoekt: energiezuinigheid, veel licht, 3 slaapkamers, 2 parkeerplaatsen en een prachtig uitzicht op het water! Gebouwd in 2009 met aandacht voor duurzaamheid, heeft het een EPC A-label en vereist geen toekomstige renovaties. Gunstig gelegen tussen Mechelen, Brussel en Antwerpen, geniet je hier van rust en groen, met vele fietsroutes in de buurt.

Je betreedt het appartement door een ruime inkomhal met glazen draaideur. 3 gezellige slaapkamers met ingebouwde kasten en een grote badkamer met douche en ligbad bieden comfort na een drukke dag. De woonkamer met open keuken leidt naar een overdekt terras met prachtig uitzicht op het water.

Praktisch gemak is gegarandeerd met een berging naast de keuken, ideaal voor je wasmachine, droger en extra opslagruimte. Er is een garagebox met elektrische poort, samen met een buitenstaanplaats voor auto's, fietsen of moto's. Deze zijn verplicht bij aan te kopen aan €45.000.

Elektriciteit is conform en gemeenschappelijke kosten zijn €488 per kwartaal, inclusief spaarkapitaal voor toekomstige investeringen. Instapklaar, beschikbaar na akte in augustus en modern afgewerkt, biedt dit appartement alles voor een zorgeloze woonervaring. Kom het ontdekken en maak het jouw thuis!

Contacter