Appartement à vendre

229000€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 11371461
Immoweb code : 11371461

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Appartement met drie slaapkamers in het centrum van Willebroek

De Algemene Vergadering heeft eind vorig jaar goedkeuring gegeven voor een volledige vernieuwing van het dak. Volgens het EPC-rapport zou deze aanpassing het appartement aan een B label helpen en dus onmiddellijk de renovatieverplichting volbrengen. Deze kost zal gedragen worden door alle mede-eigenaars.

Ligging: Het appartement is gelegen in de Dokter Persoonslaan te Willebroek. Dankzij de centrale locatie zijn alle voorzieningen zoals scholen en winkels op wandelafstand van het appartement. Bovendien is Willebroek uitstekend gelegen voor zijn verbinding met de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen.

Indeling:U betreedt het appartement via de gemeenschappelijk inkomhal om zo op de tweede verdieping uit te komen. Hier treft u een ruime inkomhal aan die u toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Beginnen doen we in de zeer grote en lichtrijke woonkamer. U vindt hier meer dan genoeg plaats om een salon en een eetkamer te installeren. Aansluitend kunt u ook de keuken vinden. Verder treft u in het appartement nog drie ruime slaapkamers aan. Tot slot is er nog de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo en een douche.

EPC: 590 kWh/m²/jaar

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be.

Contacter