Appartement à vendre

239000€

2 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 11301296
Immoweb code : 11301296

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim appartement (+-114m²) met 2 slpks en terras!

Dit verzorgde appartement is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw (zonder lift) op de Herentalsebaan te Wommelgem! Het appartement biedt een zeer centrale locatie met winkels op loopafstand, het Fort van Wommelgem om de hoek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, en eenvoudige toegang met de wagen tot belangrijke invalswegen en omliggende gemeenten!

Bij het betreden van dit appartement word je verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot alle kamers. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte leefruimte met grote ramen. Hier is een extra ruimte gecreëerd die kan dienen als afsluitbaar bureau. Grenzend aan de leefruimte bevindt de goed onderhouden keuken met voldoende opbergruimte, een elektrisch kookplaat en dampkap.

De badkamer is stijvol ingericht en beschikt over een inloopdouche, lavabo en toilet.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee comfortabele slaapkamers, waarvan de ligging aan de achterkant een rustige nachtrust garandeert. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot het terras, compleet met twee ingebouwde bergkasten, waarvan één is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.

Tot slot is er in de inkomhal nog een aparte berging aanwezig.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 080

Contacter