Appartement à vendre

335000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11331113
Immoweb code : 11331113

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. "Ruim en recent Duplex Appartement met 2 Slaapkamers in het Centrum van Zaventem!"
Stap binnen in dit hedendaagse duplex appartement, opgetrokken in 2004, en laat je verrassen door de overvloed aan ruimte en comfort. De benedenverdieping verwelkomt je met een riante leefruimte inclusief open keuken met terras, gastentoilet en een trap die leidt naar het bovengelegen niveau. Hier ontvouwen zich twee ruime slaapkamers waarvan één met balkon en een badkamer met zowel een bad als een douche + een apart toilet. De zolder van +/- 20m² is toegankelijk via een trapluik. Kelder is inbegrepen. De overdekte autostaanplaats is niet inbegrepen in de vraagprijs, kan aangekocht worden voor 15.000,- EUR.
Wonen in het bruisende hart van Zaventem biedt een ongekende luxe, met nabijheid tot openbaar vervoer (trein en bus), een sporthal, diverse winkels en scholen. Bovendien is er de handige mogelijkheid tot inwonersparkeren recht voor het appartementsgebouw. Ontdek het beste van modern wonen in deze prachtige residentie!

Contacter