Appartement à vendre

* 389000€

2 chambres 109 mètres carrés

Immoweb code : 11056990
Immoweb code : 11056990
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
109 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. 6% BTW MOGELIJK! Residentie “BEGIJNENSTRAAT” wordt opgetrokken op een van de beste locaties van Sint-Antonius en omringd door het groene met maximale aan privacy! De combinatie van deze rustige 1-richtingsstraat in het centrum, het tijdloos landelijke woonconcept, groene omgeving met privacy en de ervaring van deze promotor welke u een zeer kwalitatieve afwerking garandeert, maken van residentie "BEGIJNENSTRAAT” de ideale bewoning of investering.

“BEGIJNENSTRAAT” omvat 12 klassevolle en bijna-energie-neutrale appartementen met oppervlaktes welke variëren tussen 80m² en 159m² met 2 tot 3 slaapkamers, een bijzonder grote buitenruimte qua tuin of terras en zijn allen toegankelijk met lift oftrap. De 3 penthouses omvatten naast hun ruime terras eveneens een eigen zolderruimte! Parkeren doet u in de ondergronds voorziene staanplaatsen met privatieve bergingen alsook gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging.

Volledig afgewerkt en volledig naar uw zin, volgens de laatste duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie wordt dit project opgetrokken en dit conform de Wet Breyne welke u een voltooiingswaarborg garandeert. Energiezuinig e-peil

Ce bien fait partie du projet Residentie Begijnenstraat

Contacter