Appartement à vendre

210000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11323439
Immoweb code : 11323439

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw straalt direct een gevoel van thuis uit. Het is instapklaar en wacht geduldig op zijn nieuwe bewoners.

De locatie van het appartement is een van zijn grootste troeven. Gelegen op een strategische plek, is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor pendelen naar het werk of naar het stadscentrum een moeiteloze ervaring wordt. Voor diegenen die met de auto reizen, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar recht voor de deur, waardoor het vinden van een plekje nooit een zorg is. Winkels voor boodschappen en andere benodigdheden zijn op loopafstand te vinden, waardoor het doen van inkopen een fluitje van een cent is. Bovendien is er een school in de buurt, wat het ideaal maakt voor kleine gezinnen met kinderen.

Binnenin betovert het appartement met zijn heldere en uitnodigende sfeer. Grote ramen laten het daglicht overvloedig naar binnen stromen, waardoor elke hoek wordt verlicht met een warme gloed. De woonruimte is gezellig en ruim, perfect om te ontspannen na een lange dag of om gasten te ontvangen. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, een keuken en een badkamer in goede staat. De kamers genieten beiden van zicht op groen.

De leefruimte sluit naadloos aan op de volledig ingerichte, open keuken. Voorzien van alle comfort en kastruimte met volgende ingebouwde toestellen: ijskast, diepvries, 4-pits inductievuur, oven, dampkap, vaatwasser en een spoelbak.

Contacter