Autre à vendre

3400000€

840 mètres carrés

Immoweb code : 11120185
Immoweb code : 11120185

Aperçu

840 mètres carrés habitables
303 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit eigendom staat bekend als Huis De Colvenier en biedt tal van mogelijkheden! 

Ligging
Het is gelegen in het oude centrum van Antwerpen op een boogscheut van o.a. de Groenplaats en de Grote Markt.

Indeling
Op het gelijkvloers bevindt zich links het restaurant met ondergrondse luxe wijnkelder. Op de eerste verdieping boven het restaurant zijn er 3 feestzalen met daarboven op de 2de en 3de verdieping samen, een luxueus duplex appartement met slaapkamers en dakterras .
Rechts van het restaurant is de bistro gelegen, met 4 appartementen welke als hotel wordt uitgebaat (vergund als toeristische logies). Achteraan is er een ruime parking die momenteel gehuurd wordt.In de verkoop wordt het huurcontract hiervan mee overgenomen.

Mogelijkheden
Enerzijds is er de mogelijkheid tot uitbating van het restaurant, (boutique)hotel en bed & breakfast, anderzijds kan het eigendom ook als investering dienen voor verhuur en korte termijn verhuur met een mogelijk rendement van 5,23%!

Interesse? Contacteer ERA ONE op 03/360 85 30 en wees er als eerste bij!

*Dit eigendom beschikt over een EPC verslag opgesteld voor niet-residentieel vastgoed: Dit is gebaseerd op de gemeten hoeveelheid  hernieuwbaar energiegebruik  t.o.v. het totale energiegebruik. Voor deze eenheid werd geen hernieuwbaar energiegebruik opgemeten, het label kan dus niet bepaald worden.

Contacter