Autres biens à vendre

600000€

5 chambres 294 mètres carrés

Immoweb code : 11348146
Immoweb code : 11348146

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
294 mètres carrés habitables
1153 mètres carrés de terrain

Description

Ruime villa met uniek vergezicht en zuid gerichte tuin

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ideaal voor vrije beroepers als huisartsen, tandartsen, advocaten, notarissen, … om wonen en werken te combineren.

Zeer gunstig gelegen in een villawijk treffen we deze parel met een uniek en onverhinderd vergezicht van honderden meters natuurgebied achter de woning. Daarnaast geniet deze villa ook van een goede bereikbaarheid door de nabijheid van autostrades en zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

De indeling is als volgt: centrale inkomhal met gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte (48m²). Aansluitend treffen we de keuken die voorzien is van alle comfort en een praktische berging. Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte geniet u van een directe connectie met de zuid gerichte tuin. Verder vinden we gelijkvloers een ruimte die kan dienen als praktijkruimte, ontvangstruimte, bureau, vergaderzaal, …

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers van 18m² en een badkamer die uitgerust is met een ligbad, douche, dubbel badkamermeubel en toilet. Op de tweede verdieping treffen we een bijzonder ruime zolder van 49m².

Ten slotte beschikt deze woning ook nog over een inpandige garage en biedt de oprit plaats voor heel wat wagens. Klanten ontvangen is hier dus een plezier!

EPC C: 271 kWh/m²
Asbestveilig
KEI conform
Bewoonbare oppervlakte: 294m²!
Cv op gas

Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze v

Contacter