Autres biens à vendre

232000€

5 chambres 2500 mètres carrés

Immoweb code : 11367468
Immoweb code : 11367468

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
2500 mètres carrés habitables
2500 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Waarom wij ons huis verkopen en algemene beschrijving .

Wij zijn op een ouderdom gekomen dat het onderhoud en het werk bij verhuring van het huisgedeelte “vakantiewoning” ons spijtig genoeg teveel wordt.
Ons huis bestaat uit 2 woongedeelten met elk zijn eigen onafhankelijke ingang. Het is is gelegen in de Haute Garonne – 31350 Saint Lary Boujean (zie kaartje bij de foto rubrieken)
Woongedeelte boven.
Op het einde van de oprit heb je het bovengedeelte met aan de ingang en een op het zuiden gerichte reuze terras van 50m² met zicht op de “pic du Midi” . Binnen is de woonruimte met living, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, aparte wc en een badkamer. In de living is een afsluitbare deur die toegang geeft op een trap om naar de benedenverdieping te gaan. In de living is er naast de keuken een vensterdeur die toegang geeft naar het vooral in de zomer koele terras aan de noordkant van het huis. In slaapkamer-1 is er eveneens een vensterdeur die toegang geeft naar dit terras.
Woongedeelte beneden.
Langs beide zijden van de woning is er een brede trap die uitkomt op het terras noord beneden. De ingang begint met een plaatjes van 10m² waarin zich de voordeur bevindt. Binnen is er een living met ingerichte keuken, 2 slaapkamers met elk een kleine badkamer wc lavabo en douche.Dit gedeelte is dus geschikt voor 4 personen.

Contacter