Bien exceptionnel à vendre

2890000€

4 chambres 660 mètres carrés

Immoweb code : 11391415
Immoweb code : 11391415

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
660 mètres carrés habitables
29239 mètres carrés de terrain

Description

Propriété de prestige

Désolé il n'y a pas de traduction française. Voor meer inlichtingen of een bezoek kan u terecht via [email protected] of op het nummer 0472/22.22.04


Ontdek dit uniek en betoverend landhuis gelegen op bijna 3 hectare grond, vlakbij het Imelda-ziekenhuis te Bonheiden.
Dit majestueuze landgoed belichaamt de perfecte combinatie van privacy, klassieke elegantie en moderne luxe, omgeven door weelderige natuurlijke schoonheid.


Vanaf de straat merk je haast niet van het landgoed. Een onopvallende oprijlaan schud de dagelijkse sleur van je af.
Rust en ruimte verwelkomen je in deze serene omgeving.
Het landhuis zelf is een meesterwerk van architectonische pracht, met zachtgekleurde gevels die contrasteren met de weelderig groene omgeving met voldoende parkeermogelijkheden.

Binnenin straalt het landhuis een sfeer van tijdloze elegantie uit, met ruime kamers die zijn voorzien van hoge plafonds, natuurlijke materialen en prachtige meubels.
De grote ramen laten overvloedig daglicht binnenstromen en bieden adembenemende uitzichten op de uitgestrekte tuinen en het achtergelegen natuurgebied.
De woonruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en luxe. Een gezellige salon nodigt uit tot ontspannen bij de knapperende open haard, terwijl de formele eetkamer perfect is voor het ontvangen van gasten en het genieten van culinaire hoogstandjes.
De volledig uitgeruste keuken is een droom voor elke chef-kok, met hoogwaardige apparatuu

Contacter