Bien exceptionnel à vendre

1375000€

6 chambres 714 mètres carrés

Immoweb code : 11104991
Immoweb code : 11104991

Aperçu

6 chambres
3 salles de bains
714 mètres carrés habitables
12594 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Exclusief landhuis op royaal domein van 12.594m²

Kom binnen in de weelde van exclusief wonen met deze adembenemende villa gelegen in het knappe Keerbergen. Deze karaktervolle residentie, omringd door een weelderig domein van 12.594m², straalt grandeur uit en biedt een ongeëvenaarde levensstijl in een oase van rust en privacy.

Met een vloeroppervlakte van 714m² onthult dit prachtige landhuis onder andere 6 slaapkamers, 3 badkamers en een dubbele garage. Daarnaast heb je een bureau die toegankelijk is via een aparte ingang, ideaal voor wie thuis een zelfstandige activiteit wilt uitoefenen.Eén van de parels is het verfijnde binnenzwembad met sauna waar u kunt ontspannen en genieten van uw eigen stukje wellness. De prachtig aangelegde tuin rondom de villa vormt een schilderachtig decor. Met een overvloed aan groen is deze woning ideaal voor natuurliefhebbers.

Deze villa is gelegen op een gunstige locatie in een residentiële straat. U profiteert van de nabijheid van het centrum, restaurants, winkels, school en sportfaciliteiten terwijl u toch omringd wordt door rust en sereniteit van het uitgestrekte domein.

Meer info op: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Contacter