Bien exceptionnel à vendre

Faire offre à partir de 985000€

5 chambres 600 mètres carrés

Immoweb code : 11147044
Immoweb code : 11147044

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
600 mètres carrés habitables
10309 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige landgoed herbergt een rijkelijke geschiedenis. Het gebouw werd aan het begin van de 20ste eeuw herbouwd op oude ruïnes en was ooit eigendom van de familie De Croy-Arenberg. Onlangs werd de woning volledig gerenoveerd volgens de huidige standaarden.
Het is uitgerust met alle modern comfort en heeft een hoog duurzaam ecologisch karakter. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig, alsook een zonneboiler, een pelletkachel en is de woning aangesloten op eigen waterbronnen. Voor de renovatie kozen de eigenaars voor een mix van oude en vernieuwde architectuur wat het geheel een uniek karakter geeft, dat sterk in trek is voor allerhande evenementen.
Door het behoud van de oude charme heeft Domein Raesborre alles wat je maar kunt wensen: authentieke interieurs, bibliotheek- en biljartkamer en een luxueuze multimediaruimte met projector en groot scherm. Op de bovenste verdiepingen van het landhuis en het gastenverblijf is er slaapgelegenheid voor maximaal 17 personen. De adembenemende parktuin van 1 hectare heeft een vijver, een landhuis, gezellige terassen en een gastenverblijf en leent zich uitstekend voor events, huwelijksceremonies, tuinfeesten... Meer informatie via www.raesborre.com.
De prijs is een vanafprijs, elk bod boven deze prijs zal overgemaakt worden aan de eigenaars. Landhuis vanaf €985,000, Cottage vanaf €210,000. Gecharmeerd door dit exceptionele landgoed? Contacteer ons!

Contacter