Bien exceptionnel à vendre

295000€

205 mètres carrés

Immoweb code : 11344849
Immoweb code : 11344849

Aperçu

205 mètres carrés habitables
143 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een uniek historisch pand in Lo? Zo Gevonden.

Het Cultureelcentrum "Lauka" is gelegen in het charmante stadje Lo in West-Vlaanderen. Een plek die zijn naam ontleent aan het Oudgermaanse woord 'Lauka', wat een 'bosje op hoge zandgrond' betekent. Waar kloosterlingen ooit begonnen met de ontginning en drooglegging van de vruchtbare landerijen rond Lo, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van de stad in de 12de en 13de eeuw.

Het prachtige oude gebouw deed ooit dienst deed als brouwerij van de gerenommeerde familie Rouzée. 
Het gebouw onderging verschillende transformaties door de jaren heen en de brouwinstallatie werd verkocht aan brouwerij Bocholt. Het gebouw werd eind jaren '90 verbouwd met kwalitatieve materialen. Natuurstenen vloeren, massief houten vloeren en balken mooi gerestaureerde gewelven. Het gerenoveerde hoofdgebouw werd vervolgens de thuis van het toerismekantoor van Lo en heeft door de jaren heen vele tentoonstellingen gehuisvest.
Het gebouw kan dienst doen voor verschillende doeleinden. Een handelspand, een culturele functie of ombouwen tot woning. Een restaurant met terras id tuin in dit unieke pand op de markt in Lo? De vele mogelijkheden zijn hier troef.
De garage is niet inbegrepen en wordt niet verkocht.
Interesse in dit unieke pand neem dan contact op met ons kantoor.
[email protected]
0473/39 04 01

Contacter