Maison à vendre

329000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11343231
Immoweb code : 11343231

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
235 mètres carrés de terrain

Description

Maison mitoyenne

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit unieke renovatieproject, ideaal gelegen om de hoek van Mortsel stad, biedt een zeldzame kans om een karaktervol pand volledig naar eigen wens te transformeren. De locatie is perfect: dichtbij een diversiteit aan winkels, top scholen, efficiënt openbaar vervoer en het schitterende 'Oude God' park.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een inkomhal met een authentieke trapzaal en een charmante tegelvloer. Deze hal geeft toegang tot de ensuite woon- en leefruimte. Aan de voorzijde bevindt zich een salon, terwijl aan de achterzijde een lichtrijke keuken met grote eetplaats bevindt.
De achtertuin is een ware oase van rust en privacy, gelegen op het zuiden. Hier kun je genieten van zonovergoten dagen en ontspannen momenten in alle privacy.

Op de tussenverdieping bevindt zich een eerste kamer met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, beide voorzien van plankenvloeren en hoge plafonds die zorgen voor een authentieke en sfeervolle ambiance.
De woning beschikt ook over een kelder en een te renoveren badkamer op het gelijkvloers.

Deze woning vraagt om een grondige renovatie van A tot Z, maar met zijn karakter en mogelijkheden biedt het een fantastische basis voor een visionaire renoavtor die op zoek is naar een project met veel potentieel. Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden.
Mis deze unieke kans niet om een stukje geschiedenis te creëren in een

Contacter