Bien exceptionnel à vendre

* 349500€

3 chambres

Immoweb code : 11004608
Immoweb code : 11004608
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
170 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Groen is troef in De Bloesems!
Stap binnen in een oase van rust en groen, waar luxe en comfort samenkomen in perfecte harmonie. Ontdek onze prachtige en energiezuinige woningen, omringd door weelderige natuur, waar elke dag een zucht van ontspanning brengt.

Ruimte is overvloedig aanwezig in onze woningen, met niet minder dan 3 slaapkamers om uw gezin te verwelkomen en te omarmen. Een weelderige tuin strekt zich uit voorbij uw deur, waar u kunt genieten van serene momenten en verfrissende lucht kunt inademen.

Werk van thuis in stijl en comfort! Onze woningen bieden de perfecte ruimte voor een home-office, ideaal voor vrije beroepen. Geniet van de rustige omgeving terwijl u productief bent in uw eigen professionele domein.

Gelegen op een uitstekende locatie, biedt De Bloesems gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die u nodig heeft. Van winkels tot scholen en recreatieve faciliteiten, alles is binnen handbereik.

Als onderdeel van onze gemeenschap kunt u genieten van de prachtige gemeenschappelijke tuin, waar u kunt wandelen, ontspannen en verbinden met uw buren. Voor degenen die actief willen blijven, is er zelfs een fitnessruimte beschikbaar!

Ontdek de perfecte balans tussen luxe en sereniteit in De Bloesems te Schelle. Maak vandaag nog een afspraak om uw nieuwe droomwoning te bezichtigen en laat uzelf onderdompelen in een wereld van groen, rust en comfort.

Contacter