Bungalow à vendre

3 chambres 164 mètres carrés

Immoweb code : 10729459
Immoweb code : 10729459

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
164 mètres carrés habitables
926 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Kijkt U via een andere website dan de onze? Klik dan zeker door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/bilzen/7912437 voor de volledige adverentie met allle foto's en andere nuttige info. ***

Deze perfect onderhouden vrijstaande bungalowwoning met een bewoonbare oppervlakte van 164 m² (excl. kelder- en zolderrverdieping) is gelegen langs de Koekoekstraat ter hoogte van nummer 5, op een mooi perceel van 9a 27ca. De Koekoekstraat is een autoluwe doodlopende straat gelegen in een residentiële woonwijk op enkele minuutjes van het centrum van Munsterbilzen. Vlakbij ligt het Munsterbos, een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur. Op een kleine tien minuutjes rijden komt men al in het centrum van Bilzen.

De woning is in uitstekende staat van onderhoud en door de jaren heen voortdurend opgefrist en gerenoveerd waar nodig. Om het energieverbruik te drukken werd de oude stookolieketel vervangen door een hoogrendements- condensatieketel op aardgas, het dak werd vernieuwd en geisoleerd, het oude glas werd vervangen door hoogrendementsglas en zonnepanelen werden geplaatst. Voor beter wooncomfort werd recent een hoogwaardig afgewerkte keuken geplaatst, de badkamer gerenoveerd en werd nog airco geïnstalleerd.
Deze woning is daarom echt instapklaar te noemen, zodat de koper hier snel kan inhuizen zonder nog zware kosten te moeten doen.

Indeling:

- Gelijkvloers:
inkom met vernieuwde vloer en gastentoilet, bureeltje, ruime lichtrijke woonkamer met gezell

Contacter