Bungalow à vendre

379000€

3 chambres 146 mètres carrés

Immoweb code : 11259324
Immoweb code : 11259324

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
146 mètres carrés habitables
613 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De bungalow met rondom mooie tuin is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer nabij het centrum van Elewijt waar u voor uw boodschappen terecht kan bij de supermarkt en de lokale handelaars, u vindt er ook een basisschool. Er zijn in de buurt ook vele recreatiemogelijkheden met op wandelafstand het recreatiedomein Sport Vlaanderen (BLOSO-domein) en het kasteel van Schiplaken.

Een aangename ligging in een groene omgeving en tevens voor de pendelaars centraal gelegen tussen Mechelen, Vilvoorde en Leuven. De autosnelweg E19 Antwerpen-Brussel is vlot bereikbaar en de woning ligt op wandelafstand van de bushaltes naar Mechelen en Vilvoorde en op fietsafstand van de treinstations van Weerde en Eppegem (spoorlijn Antwerpen-Brussel).

Alles gelijkvloers en netjes onderhouden. U komt binnen via de ruime inkomhal van waaruit u toegang heeft tot de lichtrijke woonkamer en de ingerichte keuken (met koelkast, combi-oven, dubbele gootsteen, vitro-keramische plaat). Verder zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet, een inpandige garage, een badkamer met bad en meubel met lavabo en een berging met condensatieketel. Vanuit de hal is er via een valtrap toegang tot de ruime zolder. Vóór de woning is er een oprit met parkeermogelijkheid voor 3 auto’s. De woning is asbestveilig en heeft een EPC-label D, er is dus geen renovatieplicht.

Als u de woning wil bezichtigen kan u ons contacteren op het nummer 0479/31.08.95 (Karin Deserranno) of 0486.34.75.71 (Katia Deserranno) of via mail

Contacter