Bungalow à vendre

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11090856
Immoweb code : 11090856

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
633 mètres carrés de terrain

Description

Bungalow

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek de perfecte harmonie van rust en comfort in deze prachtige alleenstaande laagbouwwoning in het idyllische Petegem-aan-de-Leie, gelegen in een zeer rustige doodlopende straat.
We betreden deze woning via de ruime inkomhal met gastentoilet, die toegang biedt tot de lichtrijke zuidelijk gerichte woonkamer. Deze leefruimte is voorzien van alle comfort en gezelligheid dankzij de mooie houtcassette. Aansluitend vinden we de ruime, volledig geïnstalleerde keuken, dewelke naadloos aansluit met de omliggende tuin, die een oase van rust creëert.
Het gelijkvloers beschikt ook over een praktische berging, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, bad, toilet en dubbele lavabo met lavabomeubel.
Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de volledig in te vullen zolder. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een extra slaapkamer, een stijlvolle thuiskantoorruimte of zelfs een gezellige recreatieruimte.
De ruime garage, toegankelijk via een elektrische poort, maakt dit plaatje af.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via 09 380 09 74 of via [email protected] en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft!

Contacter