Bungalow à vendre

390000€

3 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 11278152
Immoweb code : 11278152

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
798 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Bungalow / laagbouwwoning met drie slaapkamers op een terrein van 798m²
Locatie:
Dit huis te koop is gelegen aan de Heimolenstraat 80 in Sint-Niklaas. Scholen, openbaar vervoer, belangrijke invalswegen en het centrum van Sint-Niklaas bevinden zich in de nabije omgeving.
Omschrijving:
Bij het betreden van deze bungalow bevinden we ons in de inkomhal die toegang geeft tot een berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, een leefruimte en een keuken. De keuken is voorzien van diverse toestellen zoals een oven, keramische kookplaat en ijskast.
De leefruimte beschikt over een open haard (hout) waar je kan genieten van alle rust. Verder bevinden zich in deze woning drie slaapkamers van 14.5m², 13m² en 8m², een badkamer met ligbad dubbele wastafel, bidet en toilet. Aan de achterkant van het huis bevinden zich nog een berging (13m²), een polyvalente ruimte (26m²) en een aanpalende garage (21.5m²) met dubbele kantelpoort.
Bijzonderheden:
- centrale ligging
- terras en ruime tuin
- nieuwe condeserende ketel van Bosch
- isolatie op zoldervloer
- bewoonbare oppervlakte 148 m² cfr. EPC
Bent u op zoek naar een laagbouwwoning met erg veel mogelijkheden in Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenva

Contacter