Bungalow à vendre

* 325000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11372559
Immoweb code : 11372559
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
751 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren gelijkvloerse woning met 3 slpk. op 7a51ca.

Ligging: Zeer rustig gelegen nabij alle faciliteiten (bakker, winkel, scholen, openbaar vervoer, etc.). Eveneens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, toilet, berging/wasplaats, badkamer, 3 slaapkamers, veranda en garage.
Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal met gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte alsook de nachthal. De leefruimte kan praktisch ingedeeld worden met een eetplaats en zithoek. Aansluitend op de leefruimte is er veranda waar u kan genieten van het aangename uitzicht op de tuin. Vanuit de leefruimte krijgt u als ooktoegang tot de naastgelegen keuken waar een eettafel of ontbijthoek voorzien zou kunnen worden. Hiernaast is eveneens een handige wasplaats/berging gelegen. Via de nachthal bereiken we 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van een lavabo en ligbad. Buiten kan u genieten in de ruime onderhoudsvriendelijke tuin die volledig werd omheind.
Langs het huis loopt een oprit die naar da achtergelegen garage leidt.
Extra:
- EPC 469kWh/m²jaar
- recente CV ketel op gas (HR+) Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter