Bungalow à vendre

349000€

2 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 11297305
Immoweb code : 11297305

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables
973 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een open bebouwing in een rustige omgeving? Dan is dit zeker iets voor u.

Deze op te frissen bungalow in Verrebroek is gelegen in een kindvriendelijke buurt en heeft een landelijke uitstraling. Niet alleen heeft het een rustige locatie, maar ook winkels, restaurants en mogelijkheden tot ontspanning bevinden zich in de buurt.

U betreedt de woning via de aangename inkomhal. Wanneer u verder gaat komt u uit in de ruime leefruimte. De leefruimte is al voorzien van een airco voor zowel te verwarmen als te koelen.

De keuken bevindt zich na de leefruimte en heeft een fijn contact met de achtertuin door middel van de raampartijen. Verder heeft u nog een aparte berging voor een was- en droogmachine, een vaatwasser, een spoelbak,... Ook is er een apart toilet aanwezig.

Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met een lavabo, toilet en bad.

De grootste troef van de woning is het perceel. Dit prachtige perceel is wel 973m² groot en heeft een zeer lange oprit die plaats biedt voor wel 3 auto's. Verder heeft u nog een zeer ruime garage. De tuin kijkt uit op mooie weilanden.

Kortom, deze woning in Verrebroek is ideaal voor wie op zoek is naar een landelijke woning met veel ruimte en mogelijkheden. Met een beetje liefde en aandacht kan deze woning omgetoverd worden tot een prachtige plek om te wonen.

Troeven:
- ligging
- rolluiken
- airco
- ruime zolder
- ruime slaapkamers
- garage
- uitzicht

Interesse? Contacteer 052 20 05 05 of [email protected]

Contacter