Bureaux à louer

1050€ par mois

125 mètres carrés

Immoweb code : 11406463
Immoweb code : 11406463

Aperçu

125 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Buitenkans voor start-ups!

De voordelen?
Bij deze topper kan u zelf uw contracttype bepalen! Een contract van korte duur of lange duur, een flexibel contract of een pop-up contract? U beslist wat best aansluit bij uw onderneming!
Plus er zijn geen investeringen of eigen contracten voor nutsvoorzieningen of internet nodig, dit zit allemaal inbegrepen in deze betaalbare huurprijs.

Wat voor kantoorruimte is het nu juist?
Dit goed gelegen, ruime en betaalbare kantoor is volledig instapklaar en biedt vele mogelijkheden. Het kantoor maakt deel uit van een kleinschalig, jong en hip kantoor- en magazijnencomplex met dienstverlening, nabij het centrum van Gent, op een strategische en aantrekkelijke locatie nabij zowel de Gentse binnen- als buitenring (R4) en ook het openbaar vervoer is nabij. Het geheel van verschillende werkposten en een bureel/vergaderruimte bevinden zich op de eerste verdieping. Er zijn verschillende zaken (een aantal burelen, bureaustoelen, .... ) maar ook telefonie, internet, printers,.... aanwezig om onmiddellijk vol goesting aan het werk te gaan! De invulling kiest u natuurlijk volledig zelf!

Leuke extra?
Je deelt met een aantal andere ondernemers heel wat gemeenschappelijke ruimtes (inkom, vergaderzaal, refter, sanitair,...) diensten (water, elektriciteit, verwarming, onderhoud, onthaal, schoonmaak, alarmsysteem,....) voor in totaal slechts 1050 euro all-in per maand (exclusief BTW)!
Bijkomend is er ook nog de mogelijkheid om magazijnruimte en/of

Contacter