Bureaux à louer

990€ + 100€ par mois

30 mètres carrés

Immoweb code : 11285880
Immoweb code : 11285880

Aperçu

30 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Bureaux

Désolé il n'y a pas de traduction française. WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
In het landelijke Beervelde vindt u dit gebouw met verschillende kantoorruimtes. Deze werden ontworpen met comfort en productiviteit in gedachten.
Alle ruimtes zijn volledig voorzien van de laatste technologieën, veel lichtinval en comfort. Eventuele aankleding van de ruimtes is bespreekbaar.
In de gemeenschappelijke keuken vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden of een snelle snack op te warmen. Het is een centrale ontmoetingsplaats waar collega's kunnen samenkomen, ideeën kunnen uitwisselen en ontspannen tijdens pauzes. Eveneens kunt u buiten op de binnenkoer genieten van de frisse lucht.
Aansluitend met de keuken heeft u een gedeelde moderne douchekamer, perfect voor een opfrissing na een lange dag werken of voor sportieve activiteiten tijdens de lunchpauze.
Kortom, alle kantoorruimtes bieden niet alleen een comfortabele en inspirerende werkomgeving aan, maar ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid tussen collega's.
1 kantoorruimte 17m²: Ideaal voor 2 bureaus, deze ruimte heeft 2 toegangsdeuren en kan eventueel worden opgesplitst
1 kantoorruimte 13m²: ideaal voor 1 bureau en een salon of werktafel.
De huurprijs is voor beide ruimtes inclusief gebruik van de uitgeruste keuken, wachtzaal, badkamer en berging.
Er zijn 2 parkeerpl

Contacter