Bureaux à louer

400€ + 200€ par mois

Immoweb code : 10794077
Immoweb code : 10794077

Aperçu

Étage : 1

Description

Kantoorruimte te huur, met uiterst commerciële ligging te Si

Désolé il n'y a pas de traduction française. Graag bieden wij u een kantoorruimte te huur met een totale oppervlakte van +/- 50 m². 

Deze ruimte is terug te vinden in een impressionant gebouw, gelegen in een zijstraat van de Kortrijksesteenweg. Aldus een zeer vlotte verbinding met de op- en afrit van de E40 en R4, alsook openbaar vervoer. Bezoekers en werknemers betreden het gebouw via de indrukwekkende inkomhal, die beschikt over een onthaal- en wachtruimte.
Achter de inkomhal bevinden zich 2 gemeenschappelijke vergaderruimtes die door de bedrijven kunnen gereserveerd worden. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van 2 gemeenschappelijke toiletunits en een keukentje. De gemeenschappelijke delen worden dagelijks gepoetst door een poetsfirma. Aan parkeergelegenheden is er geen gebrek dankzij de vele parkeerplaatsen zowel aan de voor- en achterzijde van het gebouw. 
Deze ruimte kan onmiddellijk gehuurd worden voor een maandelijkse prijs van 400 euro + forfaitaire kost van 200 euro. 
In de forfaitaire kosten zijn volgende zaken inbegrepen: parking, onroerende voorheffing, brandverzekering/afstand van verhaal, receptie (9u - 16u30), onderhoud van de gemene delen, nutsvoorzieningen van de gemeenschappelijke delen en vuilnis-ophaling. 

Aarzel niet langer en plan met ons een bezoekmoment in, contacteer ons via 09 258 11 44 of  [email protected]

Contacter