Bureaux à vendre

149000€

67 mètres carrés

Immoweb code : 11212581
Immoweb code : 11212581

Aperçu

67 mètres carrés habitables
73 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Handelsgelijksvloers

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een groot, licht hoekpand dat net tot in de puntjes werd gerenoveerd, vind je dit fijne kantoor. Met massa’s licht, een mooie doorlopende tegelvloer en een tof koertje.
Je komt dit kantoor binnen in de grote, centrale kantoorruimte pal op de hoek. De mooie donkergrijze, onderhoudsvriendelijke tegelvloer loopt door over het hele gelijkvloers en geeft de ruimte een luxueuze en professionele touch. Door de hoekligging trek je hier heel wat licht binnen én springt je kantoor in het oog voor voorbijgangers. Interessant om je brand in de kijker te zetten, dus.
De hoge plafonds én de hoge ramen van maar liefst 2,6 meter hoog zorgen voor een enorm ruimtegevoel – je hebt hier dan ook 45 m2 om te vullen! Dat kan met enkele bureau’s en een zithoek bijvoorbeeld. Achter het kantoor bevindt zich het aparte toilet, met nog een polyvalente ruimte ernaast. Ideaal als vergaderzaaltje bijvoorbeeld, waar het rustig samenzitten is. Alles is hier ook voorzien om een keuken te zetten dus evengoed draait deze ruimte een dubbele shift als lunchplek.
Een extra troef hier is het fijne stadskoertje, ook op dezelfde tegelvloer en met witte muren. Met enkele grote planten en een toffe tafel, is dit een fijne plek om even tot rust te komen.
G & P score: Klasse C
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12383/

Contacter