Bureaux à vendre

199000€

100 mètres carrés

Immoweb code : 11097327
Immoweb code : 11097327

Aperçu

100 mètres carrés habitables
250 mètres carrés de terrain
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Handelspand

Désolé il n'y a pas de traduction française. Praktijk-kantoorruimte gelegen in het hartje centrum Dendermonde
Zoekt u een top gelegen handelsruimte, dan is deze ruimte zeker iets voor u! Deze gelijkvloers heeft een bewoonbare vloeroppervlakte 100m², en gelegen met prachtig zicht op het Kerkplein, nabij scholen, winkels en op 2 min. wandelen van de Grote Markt.
De indeling bestaat uit inkomhal, wachtzaal, bureau, voormalig tandartskabinet, toilet, 2de kabinet/bureau, vergader- en/of verbruikerszaal, kelderruimte (ca.20-25m²), keuken en toegang naar de gezellige binnentuin/terras om in te vertoeven tijdens de lunch pauzes.
EPC gelijkvloers - handelsruimte: label B. De elektrische installatie van het handelspand is conform tot 16/11/2047. De verwarming is voorzien van centrale verwarming met een vernieuwde condensatieketel 'ATAG'.
Deze locatie biedt ook aan het kerkplein parkeer mogelijkheid of in de straat, ideaal voor het uitoefenen van vrije beroepen of ideaal investeringspand!
Geen gemeenschappelijke kosten - beschikbaar bij akte.
Zoekt u een goed gelegen handelspand in centrum Dendermonde, zoek niet verder! Bent u geïnteresseerd om deze eigendom te bezoeken?
Neem dan gerust contact op via T. 052 55 55 55 of [email protected] | www.immotwins.be

Contacter