Bureaux à vendre

933059€

320 mètres carrés

Immoweb code : 11268074
Immoweb code : 11268074

Aperçu

320 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit authentieke Business Center, gelegen in de Bomastraat in Gent, is gespreid over 2 gebouwen, en biedt plaats aan 7 units. Met de vestiging van nieuwe winkels, kantoren en scholen groeit deze buurt uit tot een gloednieuw, levendig stadsdeel.

De uitmuntende locatie - tussen de Oude Dokken en het historisch centrum van Gent - biedt een waaier aan opportuniteiten voor zowel een groeiende bedrijf als voor een gevestigde waarde. Het business center ligt op 1 km van station Gent-Dampoort en is ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Een fietsenstalling is voorzien op de binnenkoer van het project.

De kantoren zijn op vandaag volledig gerenoveerd tot open units in industriële loftstijl. De renovatie omvatte het vervangen van de ramen evenals de thermische en akoestische isolatie. Er is een nieuwe gietvloer in PU, nieuwe voorgeschilderde witte houten plinten op alle wanden, nieuwe technieken: verwarming en koeling met kanaalwerk met directe expansie (warmtepomp), balansventilatie, nieuwe sanitaire leidingen en toestellen, nieuwe elektrische borden, leidingen en stopcontacten, verlichtingstoestellen in LED met dimming en sturing, inbraakdetectie, video-parlofonie, branddetectie en alarmsysteem.

Deze unit, gelegen op het gelijkvloers in het gebouw aan de straatkant, is vandaag verhuurd op lange termijn. Op die manier wordt investeren in deze kantoorruimte interessant.

Unit 1 heeft een oppervlakte van 320,97m², 24/7 toegankelijk met badgesysteem,
Beide gebouwen zijn voorz

Contacter