Bureaux à vendre

2250000€

1072 mètres carrés

Immoweb code : 11290709
Immoweb code : 11290709

Aperçu

1072 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ondermemen in gebouw op toplocatie met Karakter en een Verhaal

Kantoor van 1072m2 met 17 overdekte parkeerplaatsen, fietsenstalling en berging op een toplocatie in Gent!

Ontdek de perfecte werkplek in het hart van Gent, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Dit prachtige kantoorgebouw, met een oppervlakte van 1072m2, biedt een uitstekende zakelijke omgeving op een van de meest gewilde locaties in Gent.

KENMERKEN:
Ruime Werkomgeving: Met 1072m2 aan kantoorruimte biedt dit gebouw een flexibele en uitnodigende werkplek voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Parkeergelegenheid: Geniet van het gemak van maar liefst 17 overdekte parkeerplaatsen, wat zorgt voor een stressvrije aankomst en vertrek voor zowel medewerkers als bezoekers.

Fietsenstalling: Moedig duurzaam woon-werkverkeer aan met de aanwezigheid van een ruime fietsenstalling, waardoor werknemers de mogelijkheid hebben om met de fiets naar het werk te komen.

Berging: Een extra berging voorziet in de opslagbehoeften van uw bedrijf, waardoor de kantoorruimte zelf opgeruimd en georganiseerd blijft.

Toplocatie: Gelegen op een strategische locatie in Gent, biedt dit kantoorgebouw gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, openbaar vervoer, alle uitvalswegen en andere belangrijke voorzieningen.

Neem de volgende stap naar succes met deze unieke zakelijke kans!

Dit kantoorgebouw biedt niet alleen een functionele werkomgeving, maar ook een inspirerende locatie die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

N

Contacter