Bureaux à vendre

178000€

97 mètres carrés

Immoweb code : 11272894
Immoweb code : 11272894

Aperçu

97 mètres carrés habitables
240 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Leuk multifunctioneel commercieel gelijkvloers (+/-97m2) met voor- en achteringang mogelijk. Dit gelijkvloers kan een praktijk-/kantoor-/of commerciële ruimte zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Dit gelijkvloers maakt deel uit van een klein gebouw met slechts 2 units dat grotendeels werd gerenoveerd in 2008. Momenteel is deze praktijkruimte geïntegreerd in de grotere kinepraktijk in het naastgelegen gebouw. Dit gebouw is uiterst commercieel en centraal gelegen met een bushalte voor de deur, op fietsafstand van Leuven centrum en op slechts enkele 100m van de oprit van de E314 in Wilsele. Er is een parkingplaats voor de deur en nog extra fietsenparking achteraan.
Er is een inkom via de achtergelegen straat (Lange Kant) en een extra toegang mogelijk via de gemeenschappelijke inkom vooraan aan de Aarschotsesteenweg.
De mogelijkheid bestaat om het gelijkvloers in te richten als een appartement met tuin en parking. Dit is een vergunningsplichtige bestemmingswijziging die nog niet werd aangevraagd, maar waarvan wel werd nagegaan of dit zou mogelijk zijn. – Indeling: Ondergronds: droge stockagekelder – Gelijkvloers: 2 aparte ruimtes vooraan, berging, 2 aparte ruimtes achteraan, inkom met toegang tot zolderruimte, apart toilet, keuken. Tuin: Achteraan is er een kleine tuin met fietsenstalling en een aparte inkom. Bezoek op afspraak.

Contacter