Bureaux à vendre

430000€

263 mètres carrés

Immoweb code : 10826441
Immoweb code : 10826441

Aperçu

263 mètres carrés habitables
617 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit kantoor, gelegen in Lovenjoel, is een unieke vondst. Het pand, gebouwd in 1915, ademt geschiedenis en karakter. Met een perceeloppervlakte van 617 m2 biedt deze locatie voldoende ruimte voor diverse zakelijke activiteiten en of groepspraktijken zoals notaris, kine, huisarts, tandarts, advocaat , accountant enz.

Het kantoor beschikt over een lift, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen voor medewerkers en klanten, maar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Dit kantoor heeft een EPC-waarde van 263 (energielabel C). Dit betekent dat het pand voldoet aan de vereisten op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen bedrijven die waarde hechten aan milieuvriendelijkheid en kostenbesparing in dit kantoor hun ideale werkplek vinden.

Bovendien biedt dit kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid met 10 parkeerplaatsen.

Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een ruime kantoorruimte, of een gevestigd bedrijf dat uitbreidingsmogelijkheden zoekt, dit pand heeft veel te bieden. Met zijn moderne voorzieningen en ruime parkeergelegenheid is dit kantoor in Lovenjoel een uitstekende keuze voor elke onderneming.

Interesse? Neem zeker contact via 016 60 3000 of [email protected]

Contacter