Bureaux à vendre

849000€

325 mètres carrés

Immoweb code : 11343436
Immoweb code : 11343436

Aperçu

2 salles de bains
325 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige energiezuinige woning met 5 slaapkamers en garage pal in het centrum van de bruisende stad Mechelen
Op zoek naar een totaal gerenoveerde woning met karakter pal in het centrum van de stad Mechelen? Dan is deze woning zeker wat u zoekt!
De woning werd volledig gerenoveerd (nieuw dak, zonnepanelen, isolatie, elektriciteit conform AREI,...)
U komt binnen in de ruime inkomhal waar u beschikt over vestiaireruimte en een apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de grote leefruimte met open keuken. In deze keuken beschikt u over alle luxe om een heerlijke maaltijd te bereiden.
Zowel in de keuken als in de woonkamer geniet u van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. In de zuidgerichte tuin kan u genieten van de rust in het midden van de bruisende stad.
Op de eerste verdieping beschikt u over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche en lavabomeubel, een apart toilet en een berging.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 zeer ruime slaapkamers een douchekamer met douche en lavabomeubel en een apart toilet.
Deze woning beschikt over een inpandige garage zodat u nooit parkeerproblemen zal hebben en uw fietsen ook netjes kan opbergen.
Deze woning is gelegen in het centrum van de historische stad Mechelen en u bent ook vlakbij het centraal station en belangrijke invalswegen naar Brussel-Leuven en Antwerpen. Fiets/wandeltochtjes kan u maken langs de Leuvense Vaart en ook in het V

Contacter