Bureaux à vendre

650000€

294 mètres carrés

Immoweb code : 11242151
Immoweb code : 11242151

Aperçu

1 salle de bains
294 mètres carrés habitables
1153 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Gunstig gelegen woning met uniek uitzicht

Désolé il n'y a pas de traduction française. Voor meer info of een bezoek kan u ons contacteren op het nummer 0470 211 482.

Deze woning is gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4, E17 en E40.

Deze prachtige woning beschikt over een zeer functionele gelijkvloerse indeling. Bij het betreden van de woning komt u terecht in een centrale inkomhal die uitgeeft op de ruime en lichtrijke leefruimte (48m²). Deze leefruimte biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eetplaats, en geniet bovendien van een directe connectie met de zuid gerichte tuin. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken (28m²) die voorzien is van alle comfort, waaronder een oven, microgolf, frigo, vaatwasser en keramische kookplaat. Een praktische berging (7m²) is tevens voorzien en biedt extra opbergruimte.

Op het gelijkvloers treft u tevens een eerste grote slaapkamer (22m²) aan die eveneens kan dienen als bureauruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 ruime slaapkamers (18m²) en een badkamer die uitgerust is met een ligbad, douche, dubbel badkamermeubel en toilet. Ideaal voor een groot gezin of een onderneming.

Ten slotte beschikt deze woning nog over een ruime zolder (49m²) die kan dienen als extra opbergruimte en een garage voor 1 wagen. Kortom, deze woning biedt

Contacter