Bureaux à vendre

550000€

5 mètres carrés

Immoweb code : 10963281
Immoweb code : 10963281

Aperçu

5 mètres carrés habitables
620 mètres carrés de terrain
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Overdracht van een vennootschap incl. onroerend goed! Gelegen in een residentiële wijk te Oostende-Raversijde. Op enkele passen van het strand, met de fiets staat u op enkele trappen van het centrum van Oostende! Rustig gelegen in een kindvriendelijke verkaveling!

Royale en ruime alleenstaande villa (bewoonbare opp: 255 m²) gelegen op een grondoppervlakte van 620 m² bestaande uit een ruime inkomhal afgewerkt met een volwaardig parket op de ondergrond. Verderop kan de afgesloten en functionele keuken teruggevonden worden voorzien van volgend apparatuur: keramische kookplaat, dampkap, koelkast en heel wat ingemaakte kasten. Aangebouwde veranda uitgevende op de rustige achterzijde. Ruime woonkamer tevens voorzien van parket. Verzorgde badkamer met ligbad en douche. 3 slaapkamers op het gelijkvloerse niveau.
Via de 3e slaapkamer kan je de mezzanine bereiken op heden ingericht als bureelruimte met maar liefst 4 volwaardige werkplekken. Afzonderlijke 2e badkamer voorzien.

Het geheel is volledig onderkelderd en beschikt over enorm veel stapelmogelijkheden of als atelier/werkruimte. Voldoende plaats om uw wagen te plaatsen. Kelderberging.
De woning is gedeeltelijk voorzien van een kruipkelder.

Overdracht van aandelen van vennootschap!

Contacter