Bureaux à vendre

849000€

437 mètres carrés

Immoweb code : 11075643
Immoweb code : 11075643

Aperçu

2 salles de bains
437 mètres carrés habitables
1785 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige woning met Zuidgerichte tuin met zwembad en praktijkruimte
Op zoek naar een ruime woning waar u mogelijkheid heeft tot vrij beroep? Dan is deze woning zeker wat u zoekt.
U komt binnen in de riante inkomhal met carrara marmeren vloer. met apart gastentoilet. Van hieruit kan u zowel naar de praktijkruimte als naar het woongedeelte. In de ruime woonkamer, bedekt met mooie parketvloer, heeft u voldoende ruimte om een mooie zithoek te installeren. Van hieruit komt u in de eethoek die, door de vele raampartijen, geniet van zeer veel lichtinval en prachtig uitzicht op de mooie tuin.
In de vernieuwde keuken beschikt u over alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden. Hier heeft uook uitzicht op de mooie tuin. Aansluitend aan de keuken beschikt u over een handige (was)berging met douche.
De praktijkruimte bestaat uit verschillende vertrekken. Zo beschikt u over een ontvangstruimte, een bureau en nog een extra 'berg'kamer.
Op de eerste verdieping beschikt u over 3 ruimte slaapkamers, een dressing en een vernieuwde badkamer en een toilet. Op de overloop zijn nog extra ingemaakte kasten, die dienst doen als dressing.
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar u beschikt over een kamer met ingemaakte dressingkasten, een (slaap)kamer met eigen lavabo en een zolderruimte die dienst doet als 'technische berging' en waar u ook nog vel ruimte heeft om dingen te stockeren.
In de mooie tuin kan u heerlij

Contacter