Chalet à vendre

205000€

2 chambres 76 mètres carrés

Immoweb code : 11399199
Immoweb code : 11399199

Aperçu

2 chambres
76 mètres carrés habitables
665 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze charmante vrijstaande recreatiewoning gelegen in Sint-Gillis-Waas, vlak bij de oprit van de E34. Met een ruime oprit voorzien van een elektrische poort en een handige carport, biedt deze woning een warm welkom.

Je treed binnen in een open leefruimte die overvloeit in een gezellige eetruimte en een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor ontspannende avonden en gezellige diners met vrienden en familie. Twee ruime slaapkamers bieden comfortabel slaapvertrek, aan de andere kant bevind zich een volledig geïnstalleerde badkamer.

Buiten geniet je van een ruim terras, perfect voor ontspanning, omringd door een prachtig aangelegde tuin. Een handig tuinhuis biedt extra opslagruimte voor tuinbenodigdheden of kan dienen als wasruimte, waardoor deze woning zowel praktisch als charmant is. Deze woning valt onder revonvatieplicht.

Mis deze kans niet om deze prachtige recreatiewoning te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 052 46 38 03 voor meer informatie of een bezichtiging.

Contacter