Chalet à vendre

74000€

18 mètres carrés

Immoweb code : 10846887
Immoweb code : 10846887

Aperçu

1 salle de bains
18 mètres carrés habitables
1869 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtig gelegen tiny house van 18 m2 is recent gebouwd op een bosgrond van 1869 m2. Het huis beschikt over een gecombineerde woon/slaapruimte met vrij zicht op het bos en een afgescheiden ruimte die gebruikt kan worden als douche / toilet. De woon/slaapruimte is opgedeeld middels tussenwanden.

Het huis is nog niet aangesloten op nutsvoorzieningen zodat de koper naar eigen voorkeur kan kiezen voor on-grid of off-grid voorzieningen.

De voorgevel van het huis is richting het perceel georiënteerd waardoor extra privacy wordt gecreëerd. Dieper op het perceel bestaat de mogelijkheid om een afgelegen zithoek / prieel / lounge area aan te leggen.

De ligging aan het beschermde Stropersbos in Stekene is ideaal voor wandelingen, mountainbiking of een ontspannen verblijf. De aansluiting op de omgeving is zeer vlot met Hulst (10 min), Antwerpen (25 min), Gent (35 min), Brugge (45 min) en de kust (45 min) op korte afstand. Het perceel leent zich daarmee perfect voor zowel weekendverblijf, een langere vakantie of verhuur.

Contacter